Home / Sin categoría / Serveis judicials al Segrià per ordre confinament

Serveis judicials al Segrià per ordre confinament

Us adjuntem l’Ordre que regula vistes i accesos als edificis judicials al Segrià, després de l’ordre de confinament del dia d’avui, 4 de juliol de 2020 per part del Govern de la Generalitat de Catalunya.

 

ACTA DE JUNTA GENERAL DE JUECES DEL PARTIDO DE LLEIDA

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca