Home / Sin categoría / Recull d’acords de Jurisdicció de Família a Catalunya

Recull d’acords de Jurisdicció de Família a Catalunya

La SCAF ha preparat un recull dels acords i recomanacions adoptats pels Jutjats de Família de Catalunya a fi que ens pugui ser una eina de consulta durant aquests dies d’excepcionalitat a causa del COVID-19.

ACUERDOS Y RECOMENDACIONES ADOPTADOS POR LOS JUZGADOS DE FAMILIA

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca