Home / Sin categoría / Instrucció de l’Administració de Justícia relativa a la gestió del compte de dipòsits i consignacions judicials durant l’estat d’alarma

Instrucció de l’Administració de Justícia relativa a la gestió del compte de dipòsits i consignacions judicials durant l’estat d’alarma

Benvolguts/des companys/es,

Per si és del vostre interès, us fem a mans el text de la Instrucción 1/2020, del Secretari General de l’Administració de Justícia, relativa a la gestión de la cuenta de depósitos y consignaciones judiciales durante la vigencia del estado de alarma declarado por real decreto 463/2020 de 14 de marzo.

En aquesta instrucció s’estableix, entre d’altres qüestions, que les quanties dipositades en el compte de dipòsits i consignacions judicials que hagin de ser lliurades a les parts o a tercers tindran la consideració d’actuacions inajornables durant el període de vigència de l’estat d’alarma, i que els Lletrats de l’Administració de Justícia acordaran el pagament de les quanties dipositades preferentment mitjançant transferència directa al compte corrent dels beneficiaris.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca