Home / Servei lingüístic / Impuls de l’aranès en l’àmbit de la justícia

Impuls de l’aranès en l’àmbit de la justícia

Durant  aquest 2019 el Consell de l’Advocacia Catalana, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, ha treballat en la traducció d’una selecció de formularis jurídics a l’aranès. Aquesta iniciativa té origen en una sèrie de compromisos que han adquirit el Consell i l’Institut d’Estudis Aranesi-Acadèmia Aranesa dera llengua occitana amb l’objectiu d’impulsar la llengua aranesa en l’Administració de justícia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca