Home / Servei lingüístic / Voleu recursos lingüístics per optimitzar la redacció dels escrits jurídics?

Voleu recursos lingüístics per optimitzar la redacció dels escrits jurídics?

El Consell de l’Advocacia Catalana, a través del Servei Lingüístic, ofereix de forma totalment gratuïta diversos recursos lingüístics, els quals es troben ordenats segons les  necessitats lingüístiques dels advocats i advocades: redacció, traducció, resolució de dubtes lingüístics o aprenentatge de llenguatge jurídic. Hi trobareu formularis jurídics, diccionaris, glossaris i un traductor automàtic especialitzat en llenguatge jurídic, entre molts altres recursos.

Visualitzeu el vídeo següent, que presenta tot el conjunt de recursos lingüístics que són útils per a la redacció jurídica:

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca