Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (maig 2019)

Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que pertany a aquest mes de maig. L’encapçala la notícia referent al XIIIè Premi Agustí Juandó i Royo, que enguany la Comissió de Llengua del CICAC atorga a l’advocat August Gil Matamala. També destaquem la peça informativa que ofereix una anàlisi més profunda de la Sentència d’11 d’abril de 2019 sobre la Llei d’educació de Catalunya.

Com a recursos, subratllem sobretot el nou Diccionari descriptiu de la llengua catalana, presentat per l’IEC aquest mes de maig, que representa una nova obra lexicogràfica que completa el panorama de recursos de la llengua catalana i que és gratuït i accessible en línia.

Us convidem a llegir el butlletí complet i a descobrir la resta de notícies destacades del mes.

Related Articles

Back to top button