Home / Sin categoría / Convocatòries SOJ Penitenciari 2019

Convocatòries SOJ Penitenciari 2019

Convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l’equip de lletrats i de lletrades dels Col·legis d’Advocats de Catalunya, que presten el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària, tot estant condicionada a la signatura  de la prórroga del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2019.

El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària al servei serà des del dia 6 de novembre de 2018 fins al dia 15 de novembre de 2018 a les 14.00 hores.

Només en el cas de Barcelona, la inscripció s’ha de presentar OBLIGATORIAMENT  al Consell de l’Advocacia Catalana, presencial (Carrer Roger de Llúria 113, 3a planta) o bé per fax (934 881 553). A la resta dels ICA’s, es presenta a la secretaria dels respectius Col·legis.

La selecció dels lletrats i lletrades es farà el dia 26 de novembre de 2018.

Barcelona, 6 de novembre de 2018

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca