Home / Reflexions dels ex presidents / Julio J. Naveira Manteiga / El president del Consell assisteix a la reunió de la Mutualidad de la Abogacía

El president del Consell assisteix a la reunió de la Mutualidad de la Abogacía

El president del Consell ha assistit aquest matí a la reunió de la Mutualidad de la Abogacía amb els degans i deganes dels Col·legis d’Advocats de Catalunya que ha tingut lloc a Barcelona per millorar la previsió social de l’advocacia

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca