Home / Servei lingüístic / Nova entrada al portal Terminologia jurídica: “sedició”

Nova entrada al portal Terminologia jurídica: “sedició”

Amb motiu dels esdeveniments que succeeixen en l’esfera política, el portal Terminologia jurídica ha publicat un breu comentari sobre el terme “sedició”, en què explica l’etimologia del mot, el seu significat i les expressions que se’n deriven. Us animem a consultar-lo.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca