Home / Articles Butlletí / “laude”, nova entrada al portal Terminologia Jurídica

“laude”, nova entrada al portal Terminologia Jurídica

El portal Terminologia Jurídica ha publicat una nova entrada, aquesta vegada sobre l’ús del terme “laude”, arran dels incidents a l’aeroport de Barcelona. Us convidem a llegir-la. Accés a l’entrada sobre “laude”.

http://www.terminologiajuridica.cat/laude/

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca