Home / Servei lingüístic / L’ús de la llengua catalana en les proves d’accés a les professions d’advocat i procurador – Josep Canício

L’ús de la llengua catalana en les proves d’accés a les professions d’advocat i procurador – Josep Canício

blog revista llengua i dretNou article al blog de la Revista de Llengua i Dret: “L’ús de la llengua catalana en les proves d’accés a les professions d’advocat i procurador”, de Josep Canício, advocat i expresident de la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana. Consulteu-lo.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca