Selecció de lletrats i de lletrades que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària

Selecció dels lletrats i lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2016.

Barcelona, 14 de desembre de 2016


Selecció dels lletrats i lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Lleida, Sant Feliu de Llobregat i Manresa, que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2016.

Barcelona, 2 de desembre de 2016


Selecció dels lletrats i lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Granollers que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2016.

Barcelona, 1 de desembre de 2016


Selecció dels lletrats i lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Figueres que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2016.

Barcelona, 1 de desembre de 2016


Selecció dels lletrats i lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2016.

Barcelona, 29 de novembre de 2016

Related Articles

Back to top button