Home / Drets Humans / Presentació del SIRECOVI

Presentació del SIRECOVI

20161215132957_00001

Us informem que el proper dimecres dia 21 de desembre de 2016, tindrà lloc a la Sala 62 de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Carrer Mallorca núm. 283 de Barcelona) la presentació del SIRECOVI, el nou sistema de protecció per a les víctimes de tortura i maltractaments.

Coorganitzen la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l’advocacia i l’Observatori del Sistema Penal i Drets Humans de la Universitat de Barcelona, amb el suport de l‘Ajuntament de Barcelona i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya

La entrada a aquesta presentació es gratuïta amb prèvia inscripció

Inscripcions

Inscripcions

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca