Inici / Drets Humans / I Jornada: Dona, Pau i Seguretat

I Jornada: Dona, Pau i Seguretat

i-jornada-dona-pau-i-seguretatUs informem que la Comissió de Justícia Penal Internacional i el Col·legi d’Advocats Penal Internacional amb la Col·laboració d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana entre d’altres, oferiran el proper Dilluns dia 17 d’octubre de 2016 de 17.00h a 21.00h a l’Aula 1 del Centre de Formació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (Carrer Mallorca núm. 281 de Barcelona) la I Jornada: Dona, Pau i Seguretat. Els objectius d’aquesta I Jornada son;

  • Visualitzar i tractar el concepte Dona, pau i seguretat en l’agenda internacional: des de la celebració la Primera Conferència Internacional de la Dona (1975) fins avui
  • Denunciar la violència sexual que es produeix com un patró habitual de comportament dels actors armats,
  • Explicar els avanços que ha fet Espanya en la Resolució 22/42 ONU,
  • Extreure conclusions procedents d’intervencions de diferents operadors jurídics i socials respecte a la necessitat d’elaboració d’un nou Pla d’Acció Internacional en el qual la cooperació local, nacional i internacional, enforteixi les xarxes existents per aconseguir el seguiment i avaluació de l’aplicació de la resolució
  • La intervenció de les dones en l’acció de la justícia universal i el diàleg

La inscripció es gratuïta. Podeu tramitar-la enviant un correu electrònic a comissions@icab.cat amb les següents dades: Nom, cognoms, mail, DNI i direcció postal o bé la podeu realitzar mitjançant el següent enllaç; Inscripció On-line

Per a més informació podeu trucar al 934 961 880 (extensió 5137) o bé enviar un correu a comissions@icab.cat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca