Home / Articles Butlletí / Número 65 de la Revista de Llengua i Dret

Número 65 de la Revista de Llengua i Dret

Ja ha sortit publicat el número 65 de la Revista de Llengua i Dret, Journal of Language and Law. Aquest últim número està compost de deu estudis, entre els quals cal destacar el realitzat per Mercè Corretja titulat “L’impacte de la revisió judicial i de la LOMCE en el model lingüístic de l’escola catalana: estat de la qüestió, estudi que analitza el model lingüístic escolar de Catalunya a partir de les sentències del Tribunal Suprem i del Tribunal Superior de Justícia, arran de la fixació de l’obligació d’impartir un 25% del currículum escolar en llengua castellana com a llengua vehicular, i l’impacte en el model del nou dret a rebre ensenyament en castellà previst a la LOE. També cal recordar que hi apareixen les seccions habituals de Legislació, jurisprudència i documentació i Recensions i notícies bibliogràfiques.

Consulteu el número complet

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca