Taller de recursos lingüístics al Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

cat tecles recursosAhir el Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia es va traslladar a Tortosa per impartir el taller “Legítima o llegítima? Recursos per a advocats” al Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

Els col·legiats i col·legiades interessats a rebre la formació van aprendre quins són els recursos lingüístics gratuïts que hi ha en línia especialitzats en llenguatge jurídic, van descobrir noves maneres d’organitzar-se els recursos i accedir-hi ràpidament i també van resoldre dubtes lingüístics, com ara, quina diferència hi ha entre “si escau” i “si s’escau” i la traducció d’expressions com “en tiempo y forma”, “habida cuenta” o “a mayor abundamiento”.

Aquesta activitat l’ha organitzada el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, i s’emmarca dins el Pla de Treball que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat juntament amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català en l’àmbit jurídic.

Related Articles

Back to top button