Home / Servei lingüístic / Taller de recursos lingüístics al Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Taller de recursos lingüístics al Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

cat tecles recursosAhir el Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia es va traslladar a Tortosa per impartir el taller “Legítima o llegítima? Recursos per a advocats” al Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

Els col·legiats i col·legiades interessats a rebre la formació van aprendre quins són els recursos lingüístics gratuïts que hi ha en línia especialitzats en llenguatge jurídic, van descobrir noves maneres d’organitzar-se els recursos i accedir-hi ràpidament i també van resoldre dubtes lingüístics, com ara, quina diferència hi ha entre “si escau” i “si s’escau” i la traducció d’expressions com “en tiempo y forma”, “habida cuenta” o “a mayor abundamiento”.

Aquesta activitat l’ha organitzada el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, i s’emmarca dins el Pla de Treball que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat juntament amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català en l’àmbit jurídic.