Home / El Consell informa / Nou portal de terminologia jurídica catalana

Nou portal de terminologia jurídica catalana

web_terminologia juridicaEl Comitè Terminològic de Dret ha creat un nou espai web per difondre la terminologia que aprovi en l’exercici de la seva tasca de normalització i actualització de la terminologia jurídica catalana.

www.terminologiacatalana.cat

En el web hi podem trobar un cercador terminològic, un apartat amb comentaris terminològics sobre les qüestions més conflictives del llenguatge d’especialitat, un apartat que dóna a conèixer les consultes lingüístiques que arriben al Termcat juntament amb la seva resposta i un apartat de recursos.

Des del Servei Lingüístic del CICAC celebrem l’obertura d’aquest portal, ja que constitueix una eina més al servei de  la difusió del llenguatge jurídic català, i animem l’advocacia catalana a consultar-lo amb assiduïtat i a fer-se seves les propostes terminològiques adoptades.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca