Taula rodona “L’ús del català a la justícia”, al Col·legi d’Advocats de Tortosa

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, amb la col·laboració dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a les Terres de l’Ebre, organitzen el 15 de juliol la taula rodona “L’ús del català a la justícia”. La sessió tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

En aquesta taula rodona, que s’emmarca en la campanya “En català, també és de llei”, els ponents faran una reflexió sobre l’origen de les mancances; si són suficients els coneixements de català dels professionals; sobre la presència del català en la formació acadèmica dels professionals, i sobre les possibilitats dels professionals del dret i de l’Administració per revertir aquesta situació.

La jornada està oberta al públic en general, tot i que cal formalitzar la inscripció mitjançant un formulari. Més informació

Related Articles

Back to top button