Home / Articles Butlletí / Taula rodona “L’ús del català a la justícia”, al Col·legi d’Advocats de Tortosa

Taula rodona “L’ús del català a la justícia”, al Col·legi d’Advocats de Tortosa

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, amb la col·laboració dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a les Terres de l’Ebre, organitzen el 15 de juliol la taula rodona “L’ús del català a la justícia”. La sessió tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

En aquesta taula rodona, que s’emmarca en la campanya “En català, també és de llei”, els ponents faran una reflexió sobre l’origen de les mancances; si són suficients els coneixements de català dels professionals; sobre la presència del català en la formació acadèmica dels professionals, i sobre les possibilitats dels professionals del dret i de l’Administració per revertir aquesta situació.

La jornada està oberta al públic en general, tot i que cal formalitzar la inscripció mitjançant un formulari. Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca