Home / Servei lingüístic / Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (juny 2015)

Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (juny 2015)

butlletí_junyEl Servei Lingüístic del CICAC ja ha publicat el Butlletí de notícies que correspon al mes de juny. Hi trobareu  les últimes novetats sobre el català jurídic, l’oferta de cursos de llengua catalana de cara a l’estiu i novetats editorials, entre altres notícies.

Consulteu el Butlletí de notícies del mes de juny

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca