Home / Servei lingüístic / e-Butlletí de desembre

e-Butlletí de desembre

imatge_destacat_butlletí_desJa hem publicat l’e-Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes de desembre. No us perdeu les notícies més rellevants d’aquest mes com el resum i el vídeo de la V Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia, el nou article del Català a la carta titulat Majusculitis i les bones pràctiques lingüístiques que es recomanen als lletrats.

Consulteu el butlletí de desembre.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca