Home / Servei lingüístic / Butlletí de novembre

Butlletí de novembre

imatge_destacat_butlletí_nov

Consulteu el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes de novembre. Hi trobareu informació sobre la nova convocatòria de cursos gratuïts per a advocats, les futures edicions de cursos d’oratòria, la programació de la V Jornada sobre l’ús del català a la justícia i moltes altres novetats relacionades amb l’ús de la llengua.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca