Home / Articles Butlletí / El Diccionari d’anatomia, la nova publicació en línia del TERMCAT

El Diccionari d’anatomia, la nova publicació en línia del TERMCAT

Dicc_AnatomiaEl TERMCAT publica en línia el Diccionari d’anatomia, que difon 4.767 denominacions en català corresponents a 3.622 conceptes relacionats amb l’anatomia humana. Cada terme també inclou els equivalents en castellà i anglès, i les denominacions corresponents a una nomenclatura científica estandarditzada de caràcter internacional pròpia d’aquest àmbit, que es diu Terminologia Anatòmica.

Es tracta de la versió en línia, ampliada i actualitzada, del Diccionari d’anatomia elaborat l’any 1993 pel TERMCAT i la Fundació Barcelona, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’assessorament de Víctor Götzens, professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca