Home / Articles Butlletí / El català a internet creix gradualment segons WICCAC

El català a internet creix gradualment segons WICCAC

urlSegons el Baròmetre de l’ús del català a internet de WICCAC (l’agrupació de Webmàster Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics), la presència del català a internet creix gradualment: del 63,28 % registrat el mes de juny al 63,39 % registrat el mes d’agost. D’entre les notícies que l’agrupació destaca, hi ha la inclusió del català a les pàgines webs de Massimo Dutti, Zara Home, Lefties (marques pertanyents a Inditext), WhatsApp i LG; mentre que TripAdvisor torna a prohibir l’ús del català en les opinions i comentaris dels seus usuaris i altres empreses com Puig, Simon i La Seda de Barcelona han suprimit el català de les seves webs.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca