Home / Reflexions dels ex presidents / Miquel Sàmper / Entrevista a ARA TV d’Antoni Bassas al President, Miquel Sàmper

Entrevista a ARA TV d’Antoni Bassas al President, Miquel Sàmper

A través d’aquest enllaç podeu veure entrevista a ARA TV d’Antoni Bassas al President d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana, l’Excm. Sr. Miquel Sàmper, sobre l’examen d’accés a l’advocacia i altres temes d’actualitat jurídica

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca