Home / Servei lingüístic / Cronologia de la repressió de la llengua catalana 1624-1955

Cronologia de la repressió de la llengua catalana 1624-1955

ID-100190190Coincidint amb la celebració del Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plurilingües, hem volgut recuperar el  document que va elaborar la Comissió de Normalització Lingüística del Col·legi d’Advocats de Sabadell l’any 1998, que recull de forma clara i ordenada les prohibicions i persecucions que va patir la llengua catalana des del 1624 fins al 1955.

El podeu consultar en l’enllaç següent i, en breu, també el tindreu a la vostra disposició de forma permanent en el nostre apartat de dret lingüístic.

Cronologia de la repressió de la llengua catalana.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca