Avui se celebra el Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social a Barcelona

2014.02.26_WEB_Simposi síndicLloc: Born Centre Cultural (Barcelona)
Dia: 19 i 20 de març
Enllaç al programa

El Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plurilingües té com a finalitat analitzar els drets lingüístics a Catalunya, a Espanya i a altres estats plurilingües, a partir de la tasca que duen a terme institucions de defensa dels drets, siguin governamentals, d’ombudsman o comissaris lingüístics, i també per mitjà de l’aproximació històrica, sociològica i jurídica.

Aquest esdeveniment, organitzat pel Síndic de Greuges de Catalunya, amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, s’emmarca en els actes de commemoració del Tricentenari dels fets de 1714, organitzats per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

21 de març: conferència inaugural de l’Associació Internacional de Comissionats Lingüístics

El Simposi es complementa amb la conferència inaugural de l’Associació Internacional de Comissionats Lingüístics, que tindrà lloc el divendres 21 de març al Palau del Parlament.

Related Articles

Back to top button