Home / Sin categoría / Reaccions de l’Advocacia Catalana a l’avantprojecte de Llei Demarcació i Planta Judicial

Reaccions de l’Advocacia Catalana a l’avantprojecte de Llei Demarcació i Planta Judicial

[jwplayer mediaid=”1536″]

VÍDEO emès dijous 6 de febrer a 8TV, amb entrevista al programa ‘8aldia’ de Josep Cuní al president de la Comissió de Comunicació del Consell de l’Advocacia Catalana, Antoni Molas, sobre l’avantprojecte de Llei de Demarcació i Planta Judicial del Ministeri de Justícia.

 

ÀUDIO emès diumenge 9 de febrer a la Cadena SER amb declaracions del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper, sobre avantprojecte de Llei de Demarcació i Planta Judicial del Ministeri de Justícia.
[jwplayer mediaid=”1540″ config=”CICAC_audio”]

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca