Home / Sin categoría / Estudi sobre l’ús de la mediació pública

Estudi sobre l’ús de la mediació pública

Mediacion II

Aquest estudi presenta tot un conjunt de gràfics que donen a conèixer la situació de la mediació pública a Catalunya durant el període 2006 – 2011. S’analitzen indicadors com el número de sol·licituds de mediacions i el número de mediacions qua acaben amb acord o sense, entre altres.

(L’estudi s’ha dut a terme gràcies a les dades facilitades pel Centre de Mediació Privada de la Generalitat de Catalunya.)

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca