Convocatòries SOJ Penitenciari 2018

  • Convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l’equip de lletrats i de lletrades dels Col·legis d’Advocats de Figueres, Granollers, Lleida, Manresa, Sant Feliu i Tarragona que presten el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària, tot estant condicionada a la signatura  de la prórroga del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a lany 2018

El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària al servei serà des del dia 20 de novembre de 2017 fins al dia 30 de novembre de 2017 a les 14 hores.

La selecció dels lletrats i lletrades es farà:

  • ICA Granollers i ICA Tarragona, el dia 13 de desembre de 2017
  • ICA LLeida i ICA Figueres, el dia 14 de desembre de 2017
  • ICA Manresa, el dia 15 de desembre de 2017

Barcelona, 20 de novembre de 2017


  • Convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l’equip de lletrats i de lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, que presten el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària, tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a lany 2018.

El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària al servei serà des del dia 20 de novembre de 2017 fins al dia 30 de novembre de 2017 a les 14 hores.

La inscripció s’ha de presentar al Consell, presencial o bé per fax al  934 881 553.

La selecció dels lletrats i lletrades es farà el dia 13 de desembre de 2017.

Barcelona, 20 de novembre de 2017

Related Articles

Back to top button