Galeria d’imatges de la la jornada sobre La constitucionalització dels drets socials

Inauguració de la Jornada per part del Sr. Abel Pié, ex-president del Consell de l’Advocacia Catalana,  Sr. Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la Sra. Núria Carrera, degana del Col·legi de Treball Social de Catalunya.

1. Inauguracio
Autor foto, Damián García.

Ponència: Necessitat i oportunitat de la constitucionalització dels drets Socials, realitzada pel Sr. Marco Aparicio i moderada per la Sra. Teresa Crespo.

2.Ponencia Marc
Autor Foto, Damián García

Ponència: La constitucionalització del dret a l’habitatge, realitzada pel  Sr. Josep Maria Vilanova i el Sr. Martí Batllori, president de la Comissió i moderada per la Sra. Carme Trilla.

3
Autor foto, Damián García

Ponència: La constitucionalització del dret als subministraments bàsics, realitzada per la Sra. Cristina Ramos, la Sra. Irene Escorihuela i moderada per la Sra. Àngels Guiteras.

4
Autor foto, Damián García

Ponència: La constitucionalització del dret a l’autonomia personal i l’atenció a la dependència, realitzada per la Sra. Júlia Montserrat, el Sr. Andreu Orofino i moderada pel Sr. Antoni Guillén.

5
Autor foto, Damián García

Ponència: La constitucionalització de la garantia d’uns ingressos mínims, realitzada pel Sr. Manuel Aguilar, el Sr. Sixte Garganté i moderada pel Sr. Enric Morist.

6
Autor foto, Damián García

Cloenda realitzada pel Sr. Santiago Vidal i moderada pel  Sr. Carles McCragh.

Cloenda
Autor foto, Damián García

Related Articles

Back to top button