Home / Sin categoría / Galeria d’imatges de la la jornada sobre La constitucionalització dels drets socials

Galeria d’imatges de la la jornada sobre La constitucionalització dels drets socials

Inauguració de la Jornada per part del Sr. Abel Pié, ex-president del Consell de l’Advocacia Catalana,  Sr. Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la Sra. Núria Carrera, degana del Col·legi de Treball Social de Catalunya.

1. Inauguracio

Autor foto, Damián García.

Ponència: Necessitat i oportunitat de la constitucionalització dels drets Socials, realitzada pel Sr. Marco Aparicio i moderada per la Sra. Teresa Crespo.

2.Ponencia Marc

Autor Foto, Damián García

Ponència: La constitucionalització del dret a l’habitatge, realitzada pel  Sr. Josep Maria Vilanova i el Sr. Martí Batllori, president de la Comissió i moderada per la Sra. Carme Trilla.

3

Autor foto, Damián García

Ponència: La constitucionalització del dret als subministraments bàsics, realitzada per la Sra. Cristina Ramos, la Sra. Irene Escorihuela i moderada per la Sra. Àngels Guiteras.

4

Autor foto, Damián García

Ponència: La constitucionalització del dret a l’autonomia personal i l’atenció a la dependència, realitzada per la Sra. Júlia Montserrat, el Sr. Andreu Orofino i moderada pel Sr. Antoni Guillén.

5

Autor foto, Damián García

Ponència: La constitucionalització de la garantia d’uns ingressos mínims, realitzada pel Sr. Manuel Aguilar, el Sr. Sixte Garganté i moderada pel Sr. Enric Morist.

6

Autor foto, Damián García

Cloenda realitzada pel Sr. Santiago Vidal i moderada pel  Sr. Carles McCragh.

Cloenda

Autor foto, Damián García