Home / Sin categoría / Selecció de lletrats i de lletrades que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària

Selecció de lletrats i de lletrades que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària

Selecció dels lletrats i lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, Sant Feliu de Llobregat, Granollers, Manresa, Figueres, Lleida i Barcelona que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2018.

Barcelona, gener de 2020

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca