Col·legi d’Advocats de Sabadell

 

Us informem que les accions/activitats programades aquest 2018 per la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell amb motiu de la commemoració del Dia Europeu de la Mediació, son les següents:

– Dimecres 24 de gener de 2018, de 10 a 13 hores, organitzaran una JORNADA DE PORTES OBERTES de MEDIACIÓ a la delegació col·legial dels Jutjats de Sabadell (Eix Macià), adreçada a tots aquells ciutadans i ciutadanes que s’hi acostin a l’esmentada seu i que desitgin rebre informació o assessorament -gratuïtament- sobre aquesta via alternativa de resolució de conflictes.

– Dimecres 24 de gener, de 16 a 20 hores, al Saló d’Actes s’acollirà un Seminari Introductori en Mediació Sistèmica: “Les constel·lacions sistèmiques aplicades a la gestió del conflicte”. La sessió/taller, especialment adreçada a mediadors/es, pretén donar a conèixer l’aplicació de la metodologia sistèmica en la gestió transformativa del conflicte, experimentant i investigant noves vies en l’aplicació d’aquests noves metodologies.

Per a més informació sobre inscripcions/preus us heu de posar en contacte directament amb l’ICA Sabadell al 93 937 265 355

Related Articles

Back to top button