Selecció de lletrats i de lletrades que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària

Selecció dels lletrats i lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Granollers, Manresa i Sant Feliu de Llobregat que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2018.

Barcelona, 14 de desembre de 2017


Selecció dels lletrats i lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Figueres i Lleida que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2018.

Barcelona, 14 de desembre de 2017


Selecció dels lletrats i lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Granollers i Tarragona, que prestaran el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2018.

Barcelona, 13 de desembre de 2017

 

Related Articles

Back to top button