Termes i condicions.

Avís legal

El Consell dels Il·lustres Consells d’Advocats de Catalunya (en endavant, el Consell) té la seu al carrer Roger de Llúria, 113, 3a planta, 08037 Barcelona, CIF núm. Q5856176B. En compliment de l’article 9 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, el Consell ha notificat el seu nom de domini d’internet per a la seva identificació.

La reproducció, la còpia, ja sigui parcial o total, la distribució, la comercialització, la comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb els continguts i la informació d’aquesta pàgina web sense haver obtingut l’autorització expressa del Consell, és una infracció de la normativa aplicable que té com a conseqüència les corresponents sancions legalment establertes.

El Consell es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir-hi l’accés, ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia.

L’ús d’aquesta pàgina web atribueix la condició d’usuari de la pàgina web (en endavant, l’usuari) i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest avís legal, en la versió publicada pel Consell, en el mateix moment en què l’usuari accedeixi a la pàgina web.

La pàgina web del Consell pot ser visitada lliurement pels usuaris, excepte les àrees reservades als col·legiats de Catalunya, els quals poden visitar-les utilitzant prèviament el seu nom d’usuari i contrasenya.

L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei, amb aquest avís legal, amb les condicions particulars de certs serveis i amb els altres avisos, reglaments d’ús i instruccions posats per al coneixement de l’usuari, com també amb la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic. A aquest efecte, l’usuari ha d’abstenir-se d’utilitzar qualsevol dels serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de terceres persones.

La responsabilitat de l’ús de la informació continguda en la pàgina web és de l’usuari. El Consell rebutja qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web no elaborades pel Consell i, especialment, sobre els continguts dels enllaços publicats a la seva pàgina web.

El Consell queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captació i ús per part de terceres persones de les dades, de la publicitat i d’opinions facilitades pels usuaris a la pàgina web. El Consell no es fa responsable en cap cas dels continguts, la informació o les imatges que no depenguin de la pàgina web, ni estiguin gestionats pel Consell.

El Consell no es fa responsable de l’ús indegut del nom d’usuari i la contrasenya dels usuaris per a l’accés als continguts i serveis que els requereixin i que s’ofereixin en la pàgina web, ni de les conseqüències de qualsevol naturalesa derivades del mal ús per part dels usuaris, la pèrdua o l’oblit del nom d’usuari i de la contrasenya, ni del seu ús indegut per terceres persones no autoritzades.

 

Política de privadesa

Amb la informació que el Consell dels Il·lustres Consells d’Advocats de Catalunya (en endavant, el Consell) proporciona a continuació, el Consell vol que conegueu quina és la política de privadesa aplicada pel que fa a les vostres dades personals.

El Consell compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i totes les dades sota la nostra responsabilitat són tractades d’acord amb les exigències legals, i s’apliquen les mesures de seguretat degudes, tant tècniques com organitzatives, que siguin possibles d’acord amb l’actual nivell de tecnologia, que en garanteixin la confidencialitat.

Us informem que, en cas que ens faciliteu dades personals, aquestes seran incorporades a un fitxer inscrit al Registre General de Protecció de Dades i del qual el Consell és responsable, i seran dedicades a les finalitats pròpies del Consell, relacionades amb el Consell.

Així mateix, us informem que les vostres dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que el Consell ofereix i que pretenem que siguin de la vostra utilitat.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les vostres dades a qualsevol altra entitat o empresa.

En cas necessari, podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Consell, domiciliat al carrer Roger de Llúria, 113, 3a planta, 08037 Barcelona, indicant en el sobre: “Política de privadesa”, o mitjançant correu electrònic a cicac@cicac.cat. Aquesta adreça electrònica està protegida contra robots de correu brossa. Necessiteu que el Javascript estigui habilitat per a mostrar-la. A més, us informem que les vostres dades podran ser utilitzades pel Consell per fer-vos arribar informació del vostre interès. En el cas que no desitgeu que això sigui així, us podeu adreçar mitjançant correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment per comunicar-nos-ho.

Per tot això, entenem que en el supòsit de facilitar-nos les vostres dades, ens concediu l’autorització expressa per realitzar-ne el tractament d’acord amb el que s’ha descrit més amunt i que, en qualsevol moment, podeu revocar l’autorització esmentada.

Back to top button