WbinCICAC: Anàlisi jurídic de la Llei 4/2023, de 28 de febrer, per a la Igualtat real i efectiva de les persones trans i per a la garantia dels drets de les persones LGTBI

 

Ens plau informar-vos que aquest Consell de l’Advocacia Catalana, organitza el proper 14 de juny de 2023 el WbinCICAC: Anàlisi jurídic de la Llei 4/2023, de 28 de febrer, per a la Igualtat real i efectiva de les persones trans i per a la garantia dels drets de les persones LGTBIL’objectiu d’aquest webinar és la d’analitzar jurídicament tant la finalitat d’aquesta  llei així com les  qüestions més rellevants que aquesta regula. De manera específica s’abordarà les mesures de protecció a l’àmbit de la salut, la rectificació registral de la menció relativa al sexe de les persones, i aquelles modificacions que ha comportat en l’àmbit civil.

La presentació i benvinguda anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus  i l’Excma. Sra. Maria Antònia Martí , presidenta de la Comissió d’Igualtat del CICAC i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida.

La moderació anirà a càrrec de la Sra. Júlia Humet, vocal de la Comissió de Dones de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Mané Fernández Noriega, vicepresident de la FELGTBI
  • Laura González Tejedor, advocada especialitzada en els drets del Col·lectiu LGTBI+
  • Mònica Torrell Massó,  lletrada Administració de Justícia, Jutjat Primera Instància num. 4 de Reus  (Registre Civil)

Data: 14 de juny de 2023

Format: Línia

Hora: 16 hores

Preu: Gratuït


Inscripcions gratuïtes

 

Related Articles

Back to top button