WbinCICAC: Retroactivitat de les normes penals i la seva aplicació a la Llei Orgànica 10/2022 de 6 de setembre de garantia integral de la llibertat sexual

 

Aquest webinar té l’objectiu de debatre els efectes de l’entrada en vigor de la Llei Orgànica 10/2022 de 6 de setembre de garantia integral de la llibertat sexual i l’aplicació de la mateixa per part dels diferents operadors jurídics.Presentació:  

La presentació d’aquest webinar anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà i l’Excma. Sra. Encarna Orduna Pardo, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus. 

La moderació anirà a càrrec de la Sra. Olga Arderiu Ripoll, advocada membre de la comissió de Dones Advocades de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

La Inauguració de la sessió anirà a càrrec de la Sra. Ángela Rodríguez Martínez, Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere

Ponents:  

  • Sra. Teresa Peramato Martín, fiscal de Sala Delegada de Violència sobre la Dona
  • Sr. Javier Ruiz Pérez, magistrat de la Secció 22 de l’Audiència Provincial de Barcelona
  • Sr. Jesús Maria del Cacho Rivera, magistrat del Jutjat de Menors de Tarragona
  • Sra. Nahxeli Beas Beas, advocada de l’Associació Assistència a Dones Agredides Sexualment

Data: 19 de desembre de 2022

Format: Línia

Hora: 13 hores

Preu: Gratuït


 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button