Vídeo i Material: WbinCICAC: La reestructuració empresarial a la reforma concursal: Nous reptes professinals. Presentació del nou curs sobre reestructuració i reforma concursal

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol:  sobre els La reestructuració empresarial a la reforma concursal: Nous reptes professinals. Presentació del nou curs sobre reestructuració i reforma concursal”, el qual se celebrarà el  dilluns 7 de març de 2022 de 18 hores fins a les 19.30 hores, en format línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

En aquesta formació s’analitzarà el text del Projecte de Llei de reforma del text refós de la LLEI CONCURSAL, aprovada pel Govern el passat 21 de desembre. Aquest projecte normatiu té com a objectiu la transposició de la Directiva europea de reestructuració i insolvència.

Es tracta d’un text adreçat a garantir que les empreses viables que estiguin en dificultats financeres tinguin accés a un procediment efectiu de reestructuració preventiva que els permeti continuar la seva activitat. A més, un dels aspectes nous de la norma són els plans de reestructuració, que substitueixen els actuals acords de refinançament. En aquest sentit, cal subratllar que precisament aquests plans de reestructuració són un dels elements centrals de la Directiva d’insolvència i de la reforma de la Llei Concursal i haurien de servir per facilitar que les empreses deutores viables disposin d’un instrument eficaç per evitar-ne la insolvència o sortir-ne.La Presentació anirà a càrrec de:

L’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà

Moderació a càrrec de

L’Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta de la comissió de Mediació d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

L’equip de conferenciants, és:

  • Sra. Montserrat Morera: Magistrada del Jutjat Mercantil núm. 9 de Barcelona
  • Sr. Miguel Àngel Salazar: Advocat de l’ICA Terrassa i Economista
  • Sr. F. Xavier Rafí: Lletrat de l’Administració de Justícia del Jutjat Mercantil núm. 9 de Barcelona

Data: 7 de març de 2022

Hora: 18 hores

Preu: Gratuït


material Miguel Àngel Salazar

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

 

Related Articles

Back to top button