Vídeo: WbinCICAC: Els trets fonamentals de la reforma laboral del Real Decreto-ley 32/2021, de 28 de desembre

Ens plau anunciar-vos que la  Comissió de Formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana, ha organitzat  el primer wbinCICAC del 2002, que sota el títol  “Els trets fonamentals de la reforma laboral del Real Decreto-ley 32/2021, de 28 de desembre”, que se celebrarà en línia el dijous, 20 de gener de les 16 fins les 17.30 hores ,  mitjançant la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà i de l’Excma. Sra. Estela Martín vicepresidenta de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona.

El format d’aquest webinar serà l’entrevista:

 

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button