Vídeo. WbinCICAC: Mediació i discapacitat: ¿Un binomi possible?

Dins del marc del projecte #INMEDIACIO  amb la col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, celebra el segon WbinCICAC, que porta per títol: Mediació i discapacitat: Un binomi possible?,  i se celebrarà el proper  dimarts 5 d’octubre de 17:00h a 19:00h, en format línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM

Aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya.

Nota informativa:

  • Visualització en directe: Per poder sol·licitar el certificat de dues hores de formació en Mediació s’ha d’enviar un correu amb el vostre nom i cognoms a comunicacions@cicac.cat i comprovarem la vostra assistència en directe
  • Visualització en diferit: Per poder sol·licitar el certificat de dues hores de formació en Mediació és obligatori la seva visualització mitjançant la nostra Plataforma Formativa, clicant aquí.

 

Presentació a càrrec de:

Excma. Marta Martínez Gellida, Presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Moderació a càrrec de:

Il·ltra. Sra. Ma. José Bertomeu, membre de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana

En aquesta sessió s’abordarà la possibilitat i les avantatges de poder oferir la mediació  a persones amb diversitat funcional. que viuen una situació de conflicte. Que pot aportar la mediació en aquests casos? Qui la pot gestionar i com dur a terme una mediació de forma adequada a la situació? Què cal tenir en compte? En quins supòsits pot ser especialment recomanable?.

Presenta: Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, degana de l’ICAA Tortosa i presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana.

Modera: Membre de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana

  • Carlos Villagrasa Alcaide. Professor de dret civil a la Universitat de Barcelona i magistrat suplent de l’Audiència Provincial de Barcelona
  • Núria Villanueva Rey. Psicòloga Social. Mediadora de conflictes. Terapeuta familiar.

Els dos ponents tenen una llarga i rica experiència en mediació i en diversitat funcional. Les seves respectives ponències ens permetran endinsar-nos en aquest tema tan interessant i alhora polèmic, des de les dues  diferents òptiques professionals de les que provenen: el Dret i la Psicologia, convergint en un mateix objectiu que és obrir la possibilitat d’oferir la mediació a totes les persones i l’abordatge consensuat d’aquests casos.


Data: 5 d’octubre de 2021

Hora: 17.00 hores

Preu: Gratuït


 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button