Vídeo: Webinar de Debat: el Col·lectiu LGTBI i propostes normatives per garantir la igualtat.

El Consell de l’Advocacia Catalana proposa una sessió webinar de debat sobre el Projecte de Llei per a la Igualtat Real i Efectiva de les Persones Trans, amb l’objectiu que s’exposin les diferents visions i valoracions de la norma que ha generat un fort debat en la societat.

La presentació del webinar anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus i de l’Excma. Sra. Eva Maria Ribó, Consellera del CICAC i degana el Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Carles McCragh, president de la Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona.

Comptarem amb la intervenció de les següents persones:

  • Sr. Raúl Puerta Lorenzo, Coordinador de l’Àrea de la Subdirecció General de Derechos LGTBI del Ministeri d’ Igualtat
  • Sra. Tasia Aránguez Sánchez, Professora de Filosofia del Dret en la Universitat de Granada.
  • Sra. Encarna Bodelón, Professora Titular de Filosofia del Dret de la UAB.
  • Sra. Rosa M. Maristany, presidenta de l’entitat activista Trans Baix Power Roses de Sant Feliu de Llobregat.

Al finalitzar hi haurà un torn de preguntes.


Data: 17 de juny de 2021

Hora: 17.00 hores

Preu: Gratuït

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button