Vídeo: WbinCICAC: La prevalença de les normes jurídiques segons la doctrina del Tribunal Constitucional

Ens plau anunciar-vos que la Comissió de Normativa del Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un Webinar, que porta per títol La prevalença de les normes jurídiques segons la doctrina del Tribunal Constitucional” i que tindrà lloc el Divendres, 23 d’abril 2021 a les 12.00h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

La presentació del webinar anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Ignasi Puig, president de la Comissió de Normativa del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà del Col·legi de l’Advocacia de Terrassa, i de l’Il·lm. Sr. Josep Pou, membre de la Comissió de Normativa del CICAC, i Diputat de Junta de l’ICA VIC.

La moderació anirà a càrrec del Sr. Albert Jané, President del “Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona”, i de la Sra. Raquel Bardella, Presidenta del “Grup de l’Advocacia Jove de Granollers”

Comptarem amb les següents persones conferenciants:

  • Sr. Xavier Arbós: Catedràtic Dret Constitucional UB
  • Sr. Vicente Pérez Daudí: Catedràtic Dret Processal de la UB
  • Sr. Jesús Sánchez : Advocat

Data: 23 d’ abril de 2021

Hora: 12.00 hores

Preu: Gratuït


Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button