Vídeo: WbinCICAC: Problemes pràctics de la nova regulació del teletreball

Ens plau informar-vos que la  Comissió de Formació del CICAC, ha col·laborat amb el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa per celebrar el proper WbinCICAC, que sota el títol de PROBLEMES PRÀCTICS DE LA NOVA REGULACIÓ DEL TELETREBALL, es celebrarà el dimarts, 01 de març de 2021, a les 17:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, secretari i president de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, i de l’Excma. Sra. Marta Martínez, degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

La introducció i la moderació de la ponència anirà a càrrec del Sr. Juanjo Duart, membre de la comissió de Formació del CICAC, i diputat de Junta responsable de Formació de l’ICAATOR.

En relació a les persones PONENTS:

  • Sr. Guillermo García González: Titular de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universidad Internacional de La Rioja
  • Sra. Amanda Moreno Solana: Professora de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universidad Carlos III de Madrid

Data: 1 de març de 2021

Hora: 17.00 hores

Preu: Gratuït

 

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button