Obertes les inscripcions per al webinar “Presentació del Baròmetre 2020 de l’Oficina Antifrau de Catalunya”

El proper dijous 10 de desembre es durà a terme la sessió en línia “Presentació del Baròmetre 2020 de l’Oficina Antifrau de Catalunya”, una jornada que organitza Antifrau per analitzar els resultats de l’enquesta sobre la percepció i les actituds de la ciutadania davant la corrupció a Catalunya.

L’Oficina Antifrau organitza el webinar “Presentació del Baròmetre 2020 de l’Oficina Antifrau de Catalunya” que tindrà lloc el proper dijous 10 de desembre de 16.30 a 18 h. El director d’Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, serà l’encarregat de fer la presentació institucional. La sessió serà a càrrec de Lourdes Parramon, cap de Relacions Institucionals, Visibilitat i Participació d’Antifrau i Marc Guinjoan, professor de Ciència Política de la Universitat de Barcelona. La responsable de Comunicació d’Antifrau, Laia Espín, serà l’encarregada de moderar l’acte.

Amb aquesta jornada Antifrau presenta i analitza els resultats de l’enquesta que la institució realitza cada dos anys sobre la percepció i les actituds de la ciutadania catalana davant la corrupció, i alhora se suma als actes del Dia Internacional contra la Corrupció, la iniciativa de Nacions Unides que se celebra cada any el 9 de desembre. De fet, el dia abans i coincidint amb l’efemèride, l’Oficina Antifrau presentarà als mitjans de comunicació els resultats del Baròmetre 2020.

Aspectes més destacats dels resultats del Baròmetre 2020 La Corrupció a Catalunya: Percepcions i actituds ciutadanes:

  • La percepció de corrupció està assentada en nivells alts
  • La tolerància social cap a comportaments inapropiats experimenta una evolució irregular
  • La visió de la política i els que s’hi dediquen dibuixa un panorama preocupant
  • La ciutadania segueix censurant els vincles massa estrets entre política i negocis
  • Creix la desconfiança en la objectivitat dels mitjans de comunicació
inscripcions

Related Articles

Back to top button