Home / Formació altres / Obertes les inscripcions per al webinar “Presentació del Baròmetre 2020 de l’Oficina Antifrau de Catalunya”

Obertes les inscripcions per al webinar “Presentació del Baròmetre 2020 de l’Oficina Antifrau de Catalunya”

El proper dijous 10 de desembre es durà a terme la sessió en línia “Presentació del Baròmetre 2020 de l’Oficina Antifrau de Catalunya”, una jornada que organitza Antifrau per analitzar els resultats de l’enquesta sobre la percepció i les actituds de la ciutadania davant la corrupció a Catalunya.

L’Oficina Antifrau organitza el webinar “Presentació del Baròmetre 2020 de l’Oficina Antifrau de Catalunya” que tindrà lloc el proper dijous 10 de desembre de 16.30 a 18 h. El director d’Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, serà l’encarregat de fer la presentació institucional. La sessió serà a càrrec de Lourdes Parramon, cap de Relacions Institucionals, Visibilitat i Participació d’Antifrau i Marc Guinjoan, professor de Ciència Política de la Universitat de Barcelona. La responsable de Comunicació d’Antifrau, Laia Espín, serà l’encarregada de moderar l’acte.

Amb aquesta jornada Antifrau presenta i analitza els resultats de l’enquesta que la institució realitza cada dos anys sobre la percepció i les actituds de la ciutadania catalana davant la corrupció, i alhora se suma als actes del Dia Internacional contra la Corrupció, la iniciativa de Nacions Unides que se celebra cada any el 9 de desembre. De fet, el dia abans i coincidint amb l’efemèride, l’Oficina Antifrau presentarà als mitjans de comunicació els resultats del Baròmetre 2020.

Aspectes més destacats dels resultats del Baròmetre 2020 La Corrupció a Catalunya: Percepcions i actituds ciutadanes:

  • La percepció de corrupció està assentada en nivells alts
  • La tolerància social cap a comportaments inapropiats experimenta una evolució irregular
  • La visió de la política i els que s’hi dediquen dibuixa un panorama preocupant
  • La ciutadania segueix censurant els vincles massa estrets entre política i negocis
  • Creix la desconfiança en la objectivitat dels mitjans de comunicació
inscripcions