Home / Formació altres / Trobada Interprofessional. Dret de la competència i Col·legis Professionals

Trobada Interprofessional. Dret de la competència i Col·legis Professionals

El proper divendres 27 de març de 2020 a partir de les 11.30 hores a l’aula 1 del Centre de Formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (Carrer Mallorca núm. 281 planta baixa), tindrà lloc la Trobada Interprofessional sota el títol Dret de la competència i Col·legis Professionals on es tractarà sobre infraccions per honoraris professionals, per activitats reservades en exclusiva, per campanyes publicitàries de professionals, per restriccions territorials i per registre de societats professionals entre altres temes.

Les Trobades Interprofessionals organitzades per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya són un espai de reflexió per tractar sobre temes d’actualitat relacionats amb les professions i els col·legis professionals i estan adreçades a membres de les Juntes de Govern, directius/ves, assessors/es jurídics, membres dels equips tècnics i col·laboradors/des dels col·legis professionals.

Per a més informació podeu trucar a la Secretaria de Suport a l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya al 934 961 880 (ext. 5076) o be enviar un correu electrònic a intercat@icab.cat

programa i inscripcions

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca