El Consell de l’Advocacia Catalana concedeix a la Fundació Arrels, Helena Maleno i Eva Labarta els V Premis ‘Valors’ per la defensa dels drets humans

Aquests Premis van ser creats pel Consell de l’Advocacia Catalana per reconèixer aquelles persones i institucions que promouen els valors necessaris per enfortir la societat i defensar els drets humans i la justícia

  • La Fundació Arrels, Premi ‘Valors’ a la lluita per la justícia Social, per la seva tasca solidària i d’acompanyament a les persones sense llar i per la seva capacitat de compromís i de mobilització de voluntariat
  • La periodista i activista Helena Maleno, Premi ‘Valors’ a la defensa dels drets humans per la seva tasca contra les vulneracions dels drets de les persones migrants , la lluita contra el tràfic de persones i la condemna a l’explotació d’éssers humans
  • L’advocada Eva Labarta, Premi ‘Valors’ a l’Advocacia Compromesa per ser un exemple que cal seguir tant per la seva trajectòria com a advocada defensora dels drets humans com per la seva qualitat personal i la tasca solidària que du a terme a través de l’Associació que presideix Marc Palmés-Nens de Katana

El plenari del Consell de l’Advocacia Catalana, format pels degans i deganes dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya, ha acordat concedir la cinquena edició dels Premis ‘Valors’ a la Fundació Arrels, l’advocada Eva Labarta i a la periodista Helena Maleno. Els guardons vans ser creats l’any 2014 per l’Advocacia Catalana per reconèixer aquelles persones i/o institucions que destaquen per la seva defensa dels drets humans i per la lluita contra les injustícies.

Enguany arriben a la seva cinquena edició, i en anteriors edicions han estat concedits a: Els advocats Robert Badinter, Eduard Segarra i l’equip de periodistes  d’investigació de El Periòdico format per Antonio Baquero, Michele Catanzaro i Angela Biesot que van destapar el ‘cas Óscar Sanchez’ (2014); l’historiador Georges Corm, l’advocat Jordi Palou-Loverdos i els directors del ‘30 minuts’ de Tv3, Joan Salvat i Eduard Sanjuán (2015);  l’ONG Proactiva Open Arms, l’advocada Fatima M’Baye i el periodisa Tomás Alcoverro (2016) i les advocades Magda Oranich, Hauwa Ibrahim i el Pare Manel (2017).

Els cinquès Premis ‘Valors’ seran lliurats el proper dijous 14 de juny durant un acte que se celebrarà al Palau Requesens de Barcelona.

 

Barcelona, 5 de juny de 2018

 

Related Articles

Back to top button