Home / Servei lingüístic / Butlletí especial de notícies amb motiu de Sant Jordi

Butlletí especial de notícies amb motiu de Sant Jordi

La Comissió de Llengua del CICAC publica, amb motiu de Sant Jordi, una edició especial del Butlletí de notícies. Enguany, arran de l’Any Fabra, el dediquem a recordar la figura de Pompeu Fabra i la situació del llenguatge jurídic català durant els anys de vida del lingüista. Consulteu el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca