Home / Articles Butlletí / “Paraules adequades en el procés de mediació”, de Maria Navas

“Paraules adequades en el procés de mediació”, de Maria Navas

CMYK básicoMaria Navas, lingüista i mediadora, ha publicat al Blog de la Revista de Llengua i Dret l’article “Paraules adequades en el procés de mediació” en què deixa palesa la presència de connotacions en els termes i, per tant, la importància d’elegir les paraules adequades en contextos com els de la mediació. “La paraula és un poderós mapa per a guiar les nostres vides”, diu l’autora, i és que la llengua no és neutra i els mediadors ho han de saber aprofitar per reeixir en la seva feina.

Consulteu l’article

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca