25 de novembre: VII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia

CMYK básicoReserveu-vos la data: el dia 25 de novembre la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana organitza la VII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia “Per què s’utilitza poc el català a la justícia?”. Aquesta vegada la trobada busca aprofundir en les causes que provoquen que el català encara no sigui una llengua habitual als jutjats de Catalunya i debatre solucions per fer normal aquest ús. Durant l’acte hi haurà una ponència a càrrec d’Eva Pons, professora titular de dret constitucional a la Universitat de Barcelona, i la taula rodona “Ens falten eines? Ens falta voluntat?”, en què participaran representants de diversos àmbits del dret.

La VII Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia, que és gratuïta i està oberta a tots els professionals del món del dret, tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat, a l’Auditori del Palau Falguera. En breu us farem arribar el programa definitiu.

Related Articles

Back to top button