L’advocada i activista pels drets humans Fatimata M’Baye, l’ONG Proactiva Open Arms i el periodista Tomás Alcoverro, Premis ‘Valor’ 2016 del Consell de l’Advocacia Catalana

PROACTIVA

El Consell de l’Advocacia Catalana lliurarà el proper 16 de juny els III Premis ‘Valor’, uns guardons que distingeixen les persones i entitats que s’han destacat per defensar els drets humans i que amb la seva feina, des de diferents àmbits professionals, contribueixen a lluitar contra les injustícies. Els premiats d’aquest any són: L’advocada mauritana i activista pels drets humans Fatimata M’Baye, l’ONG Proactiva Open Arms i el periodista i corresponsal de La Vanguardia a Beirut, Tomás Alcoverro:

  • L’ONG Proactiva Open Arms, Premi Valor a la Solidaritat, per la seva labor de rescat de persones refugiades que arriben a les costes gregues, gràcies a la qual han salvat moltes vides, erigint-se en el millor exemple de solidaritat davant la crisi humanitària
  • L’advocada mauritana i activista pels drets humans, Fatimata M’Baye, Premi Valor a l’Advocacia Compromesa per la seva defensa de les persones en situació de discriminació, la seva lluita contra l’esclavatge i a favor de la igualtat de gènere i per l’enorme valentia que ha demostrat amb la seva implicació, tant en l’àmbit personal com professional
  • El periodista Tomás Alcoverro, Premi Valor al Periodisme Sense Fronteres per promoure la comprensió de la realitat política, social i cultural de l’Orient Mitjà a través del periodisme. Com a corresponsal de La Vanguardia a Beirut, la seva tasca constant d’informació i anàlisi dels fenòmens que s’esdevenen a la zona, contribueix a visualitzar la realitat des d’una òptica que només algú que viu entre Orient i Occident pot aportar.

Els Premis es lliuraran el dijous 16 de juny en un acte a La Pedrera, amb l’assistència de diverses autoritats i personalitats del món jurídic i social.

Barcelona, 27 de maig de 2016

Related Articles

Back to top button