La degana del Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna, pren possessió com a nova consellera

FOTO 3 DEGANA ENTRANT- DEGÀ SORTINT

La degana del Col·legi d’Advocats de Reus, Encarna Orduna, ha pres possessió avui com a nova consellera del Consell de l’Advocacia Catalana. Orduna relleva en el càrrec al degà sortint, Pere Lluís Huguet, que ha format part del Consell que representa els catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya, durant els darrers anys.

Encarna Orduna és la nova degana del Col·legi d’Advocats de Reus des del passat 29 de gener, després de resultar escollida en les eleccions celebrades el 16 de desembre al Col·legi reusenc. Orduna relleva el degà sortint, Pere Lluís Huguet, que durant els darrers tretze anys ha format part del Consell de l’Advocacia Catalana, institució que també ha presidit. La nova degana de Reus ha pres possessió com a consellera en el decurs del plenari celebrat avui pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya a la seu de la institució, a Barcelona, durant el qual el president, Oriol Rusca, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Encarna Orduna té 47 anys i va néixer a Tarragona. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, exerceix com a col·legiada del Col·legi d’Advocats de Reus des de l’any 1992, entitat de la que n’és membre de la Junta des del 2008, primer com a bibliotecària i fins el 16 de desembre com a diputada en successives reeleccions i, des del 2014 com a vicedegana. Orduna ha estat professora de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà, del Col·legi d’Advocats de Reus i del Màster d’Accés a l’Advocacia de la Universitat Rovira i Virgili, entre el 2009 i el 2015. També ha estat la representant del Col·legi a la Mutualidad General de la Abogacía. Exerceix com a advocada en un bufet de Cambrils (Tarragona), principalment en dret civil i família, però també en temes penals. També presta els serveis de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut.

Des d’aquest dilluns, Orduna és consellera del Consell de l’Advocacia Catalana, l’òrgan representatiu dels catorze col·legis d’advocats catalans, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega prop de 36.000 col·legiats.

Related Articles

Back to top button